Moliūgų ir obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 kilogramai | moliūgai |
2 vienetai | citrinos |
2 kilogramai | obuoliai |
5 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Moliūgus nulupkite ir pašalinkite sėklas. Juos sumalti ir įdėti smulkintas citrinas be sėklų.
2.
Obuolius nuplauti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais ir sudėti į indą. Suberti cukrų.
3.
Virkite nukeliant nuo ugnies 3 kartus po 5 min. nuolat maišydami.
Puikiai tiks patiekti prie skrudintos duonos pusryčiams.
Puikiai tiks patiekti prie skrudintos duonos pusryčiams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Vyšnios savo sultyse
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Bulgariška slyvų uogienė
- Svarainių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Paprasta svarainių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Braškių uogienė
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Aviečių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Moliūgų ir obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Moliūgai,
5 kilogramai -
Citrinos,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 kilogramai -
Cukrus,
5 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupkite ir pašalinkite sėklas. Juos sumalti ir įdėti smulkintas citrinas be sėklų.
Obuolius nuplauti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais ir sudėti į indą. Suberti cukrų.
Virkite nukeliant nuo ugnies 3 kartus po 5 min. nuolat maišydami.
Puikiai tiks patiekti prie skrudintos duonos pusryčiams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...