Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.
Moliūgų duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
30 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | parmezano sūris (sutarkuotas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | moliūgai (sėklos) |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | moliūgai (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
- Pyragas prie sultinio ar sriubos
- Varškės pyragas
- Varškės ir kuskuso pyragas
- Varškės apkepas su bananais
- Varškės pyragas su obuoliais
- Aguoninis pyragas
- Varškės ir apelsinų pyragas
- Paprastasis šokoladinis pyragas
- Vaisių tortas
- Pyragas su kriaušėmis
- Rudens pyragas su sūriu
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Pyragas su obuoliais
- Meduolis
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Meduolis
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Dešrelių pynė
- Pyragas su rabardarų džemu
Moliūgų duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Parmezano sūris, sutarkuotas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Moliūgai, sėklos,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Moliūgai, sėklos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
daiva
2014-10-28 15:52
O kiek reikia moliugo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...