Moliūginiai keksiukai
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų tyrė (moliūgo )
150 gramų cukrus
240 gramų miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
2 vienetai kiaušiniai
115 gramų aliejaus
125 mililitrai kefyras
Pabarstymui:
šiek tiek cukrus (rudasis)
šiek tiek cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
2.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūginiai keksiukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Pabarstymui:
Gaminimo eiga:
  1. Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.

  2. Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.

  3. Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų