Moliūginiai keksiukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | tyrė (moliūgo ) | |
150 gramų | cukrus | |
240 gramų | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
115 gramų | aliejaus | |
125 mililitrai | kefyras | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukrus (rudasis) | |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
2.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės keksas
- Marmuriniai kavos keksiukai
- Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
- Keksas su mėlynėmis
- Keksas su bananais
- Keksas
- Fantastika
- Geriausias citrininis keksas
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksas su razinomis
- Spelkeksas
- Keksas "Boba"
- Keksas su razinomis
- Didysis kriaušių pyragas
- Kivi keksiukai
- Obuoliniai keksiukai
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Citrininis riešutinis keksas
- Keksiukai su spanguolėmis
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
Moliūginiai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tyrė, moliūgo ,
300 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
115 gramų -
Kefyras,
125 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukrus, rudasis
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...