Moliūginė košė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
120 gramų sviestas
3 valgomieji šaukštai manų kruopos
1.5 arbatinio šaukštelio cukrus
600 gramų moliūgai
šiek tiek druska
0.5 stiklinės pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūginė košė

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Inesa 2011-09-27 21:55

    O as moliuga tarkuoju ir verdu tik piene, po to dedu soros kruopos. Druskos,sviesto pagal skoni.Taip gamino mano močiute. :super2:


  • goblin 2011-09-27 19:50

    Nedėjau cukraus, nes moliūgas saldus. Ir sviesto tik pusę nurodyto kiekio. :ok:


  • šiaipsau 2011-09-27 18:45

    Visiems papasakosiu, kad labai faina košė! :bravo:


Daugiau receptų