Pusę citrinos supjaustyti į keturias dalis ir sudėti į aukštą ir plačią stiklinę.
Suberti du šaukštelius (kaupinus) balto cukraus ir viską sugrūsti grūstuvėliu, kad išsiskirtų sultys.
Sudėti šviežios mėtos lapelius ir švelniai paspausti grūstuvėliu (per stipriai sugrūdus mėtas bus jaučiamas kartokas skonis ir nukentės estetinis kokteilio vaizdas).
Taurę iki viršaus užpildyti smulkintu ledu.
Supilti romą ir pamaišyti, kad ištirptų cukrus. Įdėti grūsto ledo ir įpilti mineralinio vandens (kiek trūksta taurei užpildyti).
Papuošti šviežiais mėtos lapeliais.
Į sveikatą!

Mojito kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | ledukai |
šiek tiek | mineralinis vanduo (gazuotas arba ne) |
0.5 vieneto | citrinos (žaliosios) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
40 mililitrų | romas |
12 vienetų | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mojito kokteilis
-
Kokteilis „Cuba Libre“
-
Daiquiri kokteilis
-
Indiškas kavos punšas
-
Abrikosų romas
-
Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
-
Cuba Libre kokteilis
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Vyno ir romo punšas
-
Mary Pickford kokteilis
-
Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
-
Cranberry Rum kokteilis
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Kokteilis „Pina colada“
-
Romo ir ledų kokteilis
-
Caipirissima
-
Kokteilis „Kogel mogel“
-
Pina Colada kokteilis
-
Sulos kokteilis
-
Kalėdinis punšas
Mojito kokteilis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ledukai
- Mineralinis vanduo, gazuotas arba ne
-
Citrinos, žaliosios,
0.5 vieneto -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Romas,
40 mililitrų -
Mėta,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusę citrinos supjaustyti į keturias dalis ir sudėti į aukštą ir plačią stiklinę.
Suberti du šaukštelius (kaupinus) balto cukraus ir viską sugrūsti grūstuvėliu, kad išsiskirtų sultys.
Sudėti šviežios mėtos lapelius ir švelniai paspausti grūstuvėliu (per stipriai sugrūdus mėtas bus jaučiamas kartokas skonis ir nukentės estetinis kokteilio vaizdas).
Taurę iki viršaus užpildyti smulkintu ledu.
Supilti romą ir pamaišyti, kad ištirptų cukrus. Įdėti grūsto ledo ir įpilti mineralinio vandens (kiek trūksta taurei užpildyti).
Papuošti šviežiais mėtos lapeliais.
Į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...