Miuncheniškai pagaminta mėsa
INGREDIENTAI:
750 gramų | jautiena |
šiek tiek | žalumynų |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | marinuoti agurkai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilama truputį vandens, įberiama druskos. Vandeniui užvirus, sudedama mėsa. Prieš jai baigiant virti, sudedami paruošti žalumynai ir pusiau perpjauti pakepinti aliejuje svogūnai. Mėsa supjaustoma gabalais, sudėliojama į lėkštes ir užpilama sultiniu, suberiami tarkuoti krienai, sudedami marinuoti agurkai.
Miuncheniškai pagaminta mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena,
750 gramų - Žalumynai
-
Svogūnai,
3 vienetai - Druska
- Aliejus
- Krienai, tarkuoti
- Marinuoti agurkai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą įpilama truputį vandens, įberiama druskos. Vandeniui užvirus, sudedama mėsa. Prieš jai baigiant virti, sudedami paruošti žalumynai ir pusiau perpjauti pakepinti aliejuje svogūnai. Mėsa supjaustoma gabalais, sudėliojama į lėkštes ir užpilama sultiniu, suberiami tarkuoti krienai, sudedami marinuoti agurkai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...