Mišrainė „Sanpaulija“
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | vištiena (krūtinėlė (virta ar rūkyta)) | |
200 gramų | slyvos (džiovintos) | |
400 gramų | pievagrybiai | |
300 gramų | agurkų ( švieži) | |
200 gramų | morkos ( koriejietiškos ) | |
šiek tiek | majonezas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krekeriai (sūrūs) | |
šiek tiek | špinatai | |
šiek tiek | ridikėliai | |
šiek tiek | kopūstai (mėlynieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
2.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltosios salotos
- Salotos su krevetėmis ir grybais
- Vinigretas
- Tuno salotos
- Salotos su ančiuviais
- Makaronų-pomidorų mišrainė
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Šparaginių pupelių salotos
- Jautienos salotos
- Rūkytos menkės salotos
- Jūros gėrybių salotos
- Mišrainė "Meilė"
- Salotos su mėsa
- Skaniosios salotos
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Brokolių salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Pupelių mišrainė
- Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
- Baravykų salotos "Margos" su majonezu
Mišrainė „Sanpaulija“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, krūtinėlė (virta ar rūkyta),
300 gramų -
Slyvos, džiovintos,
200 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Agurkai, švieži,
300 gramų -
Morkos, koriejietiškos ,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krekeriai, sūrūs
- Špinatai
- Ridikėliai
- Kopūstai, mėlynieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai