
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | burokėliai |
1 skardinė | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | poras |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 skardinė | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
5 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
1 žiupsnelis | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
2.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Tuno mišrainė
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Žalios salotos su silke
-
Saldžios vištienos salotos
-
Žuvies salotos
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Grybų salotos
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Mišrainė su krabais
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Vištienos salotos
-
Mišrainė su rūkyta dešra
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Konservuoti kukurūzai,
1 skardinė -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Konservuoti žirneliai,
1 skardinė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, slyviniai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Alma
2016-12-09 15:09
Koks skonis?
-
Kamilė
2013-12-18 21:13
Koks fainas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...