
Mini raguoliai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | sluoksniuotos tešlos | |
Kremui: | ||
250 mililitrų | pienas | |
3 vienetai | kiaušinių trynių | |
50 gramų | cukrus | |
25 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Trynius išplakame su cukrumi.
2.
Užviriname pieną.
3.
Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.
4.
Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti, kol užvirs, bei intensyviai maišyti.
5.
Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.
6.
Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus.
7.
Kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
8.
Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai macarons
-
Reino sausainiai
-
Migdolų nuga
-
Orandžiniai keksiukai
-
Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
-
Traškieji sausainiukai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Paplotėliai su bananais
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Trapi širdelė
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Saldžios juostelės
-
Smėlinukai
-
Šventiniai sausainiai
-
Meduoliai
-
„Paršiukai“
-
Grybukai
-
Paukščiukai
Mini raguoliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sluoksniuota tešla,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušinių tryniai,
3 vienetai -
Cukrus,
50 gramų -
Sviestas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius išplakame su cukrumi.
Užviriname pieną.
Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.
Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti, kol užvirs, bei intensyviai maišyti.
Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.
Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus.
Kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...