Miltinukai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | soda |
80 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešriukai
- Silkė burokėlių patale
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Įdarytos dešrelės
- Silkė patale
- Fondiu iš moliūgo
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Krekerių užkandėlė
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Duonos "suši"
- Sūrio sausainiai
- Užtepėlė su tunu
- Girti čeburėkai
- Rūkyti kumpio gabalai
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Bulvių kamuoliukai
- Sūrio rutuliukai
- Pica su vištiena
- Krevečių užkandėlė su majonezu
- Aštrus pomidorų kokteilis
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...