Migdolinis vyšnių tortas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
750 gramų | vyšnios |
1.5 stiklinės | miltai |
150 gramų | maltų migdolų |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | želė (vyšnių) |
0.5 stiklinės | cukrus |
šiek tiek | kiaušiniai ((trynys)) |
šiek tiek | gvazdikėliai (malti) |
šiek tiek | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos, gvazdikėlių, cukrų, cinamono ir migdolų. Sudėkite kapotą sviestą, trynį ir viską gerai išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
2.
Tada iškočiokite 1/2 cm storio lakštą ir įdėkite jį į kepimo popieriumi ar folija išklotą torto formą. Palikite apie 2 cm aukščio kraštelį, o tešlos perteklių nupjaukite.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Pagrindą kepkite 25 minutes. Tada atvėsinkite.
4.
Paruoškite želę, kaip nurodyta ant pakelio. Ant torto sudėkite vyšnias (bus skaniau, jei prieš tai iš vyšnių išimsite kauliukus) ir užpilkite ant jų želę. Tortą valandą palaikykite šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pascha
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Tortas “Snickers”
- Bananinis tortas-pyragas
- Sausainių tortas
- Pyragas „Sniegas“
- Šaltas tortukas
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Tortas-vyniotinis
- Tortas Napoleonas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Tortas „Bitutė“
- Dietiškas torčiukas
- Kalėdinis tortas
- Baltymų tortas
- Avietinis tortas
- Nekeptas sausainių tortas
- “Oreo” sausainių tortas
- Obuolių tortas su varške
- Grietinėlės tortas
Migdolinis vyšnių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vyšnios,
750 gramų -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Malti migdolai,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Želė, vyšnių
-
Cukrus,
0.5 stiklinės - Kiaušiniai, (trynys)
- Gvazdikėliai, malti
- Cinamonas
-
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos, gvazdikėlių, cukrų, cinamono ir migdolų. Sudėkite kapotą sviestą, trynį ir viską gerai išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
Tada iškočiokite 1/2 cm storio lakštą ir įdėkite jį į kepimo popieriumi ar folija išklotą torto formą. Palikite apie 2 cm aukščio kraštelį, o tešlos perteklių nupjaukite.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Pagrindą kepkite 25 minutes. Tada atvėsinkite.
Paruoškite želę, kaip nurodyta ant pakelio. Ant torto sudėkite vyšnias (bus skaniau, jei prieš tai iš vyšnių išimsite kauliukus) ir užpilkite ant jų želę. Tortą valandą palaikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...