Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
50 gramų migdolai (malti)
1 valgomasis šaukštas imbieras (Santa Maria, maltas)
250 mililitrų kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai (tryniai)
75 mililitrai cukrus
100 gramų sviestas
200 mililitrų grietinėlės, 35% (35% riebumo, kremui)
2 valgomieji šaukštai punšo (kremui)
šiek tiek bruknės (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Cukrų ir sviestą sumaišykite. Įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais kepimo formeles. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis. Sudėję po vieną į kepimo formeles ir kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Palikite atvėsti.

Ant migdolinių krepšelių dėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.

Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Cukrų ir sviestą sumaišykite. Įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais kepimo formeles. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis. Sudėję po vieną į kepimo formeles ir kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Palikite atvėsti.

Ant migdolinių krepšelių dėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...