Cukrų ir sviestą sumaišykite. Įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais kepimo formeles. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis. Sudėję po vieną į kepimo formeles ir kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Palikite atvėsti.
Ant migdolinių krepšelių dėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.
Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | migdolai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (Santa Maria, maltas) |
250 mililitrų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
75 mililitrai | cukrus |
100 gramų | sviestas |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (35% riebumo, kremui) |
2 valgomieji šaukštai | punšo (kremui) |
šiek tiek | bruknės (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai, malti,
50 gramų -
Imbieras, Santa Maria, maltas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
250 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Cukrus,
75 mililitrai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, kremui,
200 mililitrų -
Punšas, kremui,
2 valgomieji šaukštai - Bruknės, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų ir sviestą sumaišykite. Įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais kepimo formeles. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis. Sudėję po vieną į kepimo formeles ir kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Palikite atvėsti.
Ant migdolinių krepšelių dėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...