Nuluptas bulves sumalti mėsmale, kruopščiai ištrinti su tryniais, sviestu, pipirais, druska ir muskato riešutu iki lygios, vientisos masės.
Drėgnomis rankomis formuoti rutulėlius (graikiško riešuto dydžio), apvolioti juos išplaktuose baltymuose, o po to sukapotuose migdoluose.
Kepti įkaitintame svieste, kol įgaus aukso spalvą.
Tai puikus priedas bifšteksams iš nugarinės su žoliniu sviestu.
Migdoliniai kotletėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | bulvių (virtos, su lupenomis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas (kepimui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
1 stiklinė | migdolai (smulkiai kapoti) |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Dietinės salotos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Karštos bulvių salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Gaivios salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Irinos bulvių iešmeliai
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Daržovių iešmai
- Karštos paprikų salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Kepti salierai
- Karštos kukurūzų salotos
- Špinatų tyrė
- Skani bulvių košė
Migdoliniai kotletėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos, su lupenomis,
600 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas, kepimui,
1 arbatinis šaukštelis -
Baltieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas, maltas
-
Migdolai, smulkiai kapoti,
1 stiklinė - Sviestas, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves sumalti mėsmale, kruopščiai ištrinti su tryniais, sviestu, pipirais, druska ir muskato riešutu iki lygios, vientisos masės.
Drėgnomis rankomis formuoti rutulėlius (graikiško riešuto dydžio), apvolioti juos išplaktuose baltymuose, o po to sukapotuose migdoluose.
Kepti įkaitintame svieste, kol įgaus aukso spalvą.
Tai puikus priedas bifšteksams iš nugarinės su žoliniu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...