Suberkite migdolus į verdančio vandens puodą. Po minutės ištraukite. Kai truputį atvės, nuo jų nuimkite luobeles. Sumalkite mėsmale arba susmulkinkite plaktuvu.
Sumaišykite smulkintus migdolus, pieno miltelius ir cukraus pudrą. Įpilkite migdolų esenciją ir pieno, bet pieną ne visą. Gerai sumaišykite ir suminkykite rankomis. Tešla turi būti labai kieta ir lipni. Jei tešla nesultinga, įpilkite dar šlakelį pieno. Dubenį uždenkite ir vienai valandai padėkite šaltai.
Rankas pabarstykite cukraus pudra ir iš tešlos suvoliokite mažus kamuoliukus – maždaug 1 šaukštelis tešlos vienam kamuoliukui. Kamuoliukus pavoliokite cukraus pudroje ir padėkite į šaldytuvą.Išeis apie 60,,bučinukų‘‘.
Migdoliniai bučkiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | migdolai (esencija) |
1 stiklinė | pienas (milteliai) |
0.5 stiklinės | pienas (milteliai) |
500 gramų | migdolai (esencija) |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdoliniai bučkiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Migdolai, esencija,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas, milteliai,
1 stiklinė -
Pienas, milteliai,
0.5 stiklinės -
Migdolai, esencija,
500 gramų - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suberkite migdolus į verdančio vandens puodą. Po minutės ištraukite. Kai truputį atvės, nuo jų nuimkite luobeles. Sumalkite mėsmale arba susmulkinkite plaktuvu.
Sumaišykite smulkintus migdolus, pieno miltelius ir cukraus pudrą. Įpilkite migdolų esenciją ir pieno, bet pieną ne visą. Gerai sumaišykite ir suminkykite rankomis. Tešla turi būti labai kieta ir lipni. Jei tešla nesultinga, įpilkite dar šlakelį pieno. Dubenį uždenkite ir vienai valandai padėkite šaltai.
Rankas pabarstykite cukraus pudra ir iš tešlos suvoliokite mažus kamuoliukus – maždaug 1 šaukštelis tešlos vienam kamuoliukui. Kamuoliukus pavoliokite cukraus pudroje ir padėkite į šaldytuvą.Išeis apie 60,,bučinukų‘‘.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Niam niam
2010-01-23 21:21
Good ;D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...