Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Migdolinė tarta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | tartaletė |
100 gramų | sūris (Filadelfijos) |
60 gramų | cukrus |
15 gramų | želatina |
50 gramų | migdolai ((pasta)) |
350 gramų | braškės |
30 mililitrų | romas (šviesus) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Grietinėlė su braškėmis
- Sezaminis gardėsis
- Kepti įdaryti obuoliai
- Abrikosų šerbetas
- Imbieriniai biscotti
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Želė su trešnemis ir persikais
- Bananiniai saldainiai
- Bananinis kalnas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Dribsniai su vaisiais
- Vaisiai šokolade
- Imbieriniai blyneliai
- Jogurtiniai vafliai
- Tinginių - tinginys
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Braškių svajonė
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Obuolių gėrimas
Migdolinė tarta
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tartaletė,
1 vienetas -
Sūris, Filadelfijos,
100 gramų -
Cukrus,
60 gramų -
Želatina,
15 gramų -
Migdolai, (pasta),
50 gramų -
Braškės,
350 gramų -
Romas, šviesus,
30 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Viktorija
2015-07-16 10:27
Labai svelnus ir neapsakomai skanus, o svarbiausia nesudetingas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...