Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Linksmoji bulvių košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Porai su ryžiais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Sveikuolių pusryčiai
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Svarainių ir manų putėsiai
- Bulvių košė su spirgučiais
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Kopūstienė su grybais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Kepti obuoliai
- Smaližių avižinė košė
- Grikių košė su daržovėm
- Manų košė
- Skani grikių košė
- Melionų- manų košė
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Rytietiškas rizotas
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...