100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
100 mililitrų | pienas |
Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta įdėkite daugiau miltų. Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15 min., kad išbrinktų miltai. Įkaitinkite keptuvę ir ant silpno kaitrumo ugnies kepkite blynus, dėkite po šaukštą į keptuvę.
Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
Obuolius nulupame supjaustome gabaleliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono ir 5 šaukštais cukraus.
Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgučių ir svogūnų padažu!
Pastaba:
Jei norite saldesnių blynų, patariu įmaišyti du šaukštus cukraus pudros į tešlą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Purūs blynai
- Beliašas
- Blynai
- Blynai „Širdelės“
- Blynai
- Japoniški blynai
- Lietiniai su lašiša
- Blynai
- Blyneliai
- Mielinės tešlos blynai
- Plikyti blynai
- Mieliniai blynai
- Blynai be aliejaus
- Pusryčiai su meile
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Blynai su bananais
- Kefyriniai sklinžiai
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
Mieliniai greitučiai
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Pienas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir druskyte, suberkite miltus ir kepimo miltelius ant viršaus. Tada pašildykite pieną ir supilkite į kiaušinio plakinį, viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta įdėkite daugiau miltų. Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15 min., kad išbrinktų miltai. Įkaitinkite keptuvę ir ant silpno kaitrumo ugnies kepkite blynus, dėkite po šaukštą į keptuvę.
Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
Obuolius nulupame supjaustome gabaleliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono ir 5 šaukštais cukraus.
Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgučių ir svogūnų padažu!
Pastaba:
Jei norite saldesnių blynų, patariu įmaišyti du šaukštus cukraus pudros į tešlą.
Komentarai (50)
-
Raimonda
2017-02-09 22:21
labai patiko :]
-
Odeta
2014-06-12 11:41
Gal tik toks jų pavadinimas
-
Klaidas
2013-12-09 00:46
Buvo labai skanu. (Y)
-
(anonimas)
2011-08-21 16:49
reiks pameginti. Labai skaniai atrodo :super:
-
mama
2011-08-16 17:42
ar iseitu be pieno?
-
LINA
2011-02-17 18:44
LABAI SKANU APSILAIZIAU PIRSTUS
-
karo
2011-02-16 17:18
iuuiyiiuiuiuuiui
-
ieva
2011-02-09 10:16
labai skanus tik reikia pasistengt o taip juos lengva darit ir malonu ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D
-
mazute
2011-01-21 11:43
labai skanu :bravo: :ok:
-
naste
2011-01-10 20:16
o kur dingo mieles?pavadinime jis yra panaudotas
:-@