Atšildome mielinę tešlą, supjaustome ilgomis juostelėmis.
Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu.
Aplink šias obuolių skilteles apvyniojame tešlos juosteles ir jas sudedame ant kepimo popieriaus į skardą.
Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., kol paskrus. Patiekiame su rytine kava, kakava ar arbata ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus!
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (mielinė ) |
5 vienetai | obuoliai (dideli) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aronijų pudingas
- Kriaušių desertas
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Aguoninės formelės
- Kalėdiniai grybukai
- Pudingas iš morkų
- "Apsnigtos avietės"
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Karštas šokoladas
- Kremalizuoti obuoliai
- Šokoladinė suflė
- Apelsinai obuoliuose
- Šokoladiniai fondantai
- Bananai tešloje
- Mielinės spurgos
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, mielinė ,
500 gramų -
Obuoliai, dideli,
5 vienetai - Cukrus
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildome mielinę tešlą, supjaustome ilgomis juostelėmis.
Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu.
Aplink šias obuolių skilteles apvyniojame tešlos juosteles ir jas sudedame ant kepimo popieriaus į skardą.
Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., kol paskrus. Patiekiame su rytine kava, kakava ar arbata ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...