Atšildome mielinę tešlą, supjaustome ilgomis juostelėmis.
Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu.
Aplink šias obuolių skilteles apvyniojame tešlos juosteles ir jas sudedame ant kepimo popieriaus į skardą.
Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., kol paskrus. Patiekiame su rytine kava, kakava ar arbata ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (mielinė ) |
5 vienetai | obuoliai (dideli) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių desertai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Vafliai su bananais
-
Karštas šokoladas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Apelsinai obuoliuose
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Šokoladinis fondiu
-
Spurgytės su kremu
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Daniški pyragaičiai
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Citrinų pudingas
-
Šokoladinė suflė
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, mielinė ,
500 gramų -
Obuoliai, dideli,
5 vienetai - Cukrus
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildome mielinę tešlą, supjaustome ilgomis juostelėmis.
Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu.
Aplink šias obuolių skilteles apvyniojame tešlos juosteles ir jas sudedame ant kepimo popieriaus į skardą.
Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., kol paskrus. Patiekiame su rytine kava, kakava ar arbata ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...