Mielinės tešlos pyragas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
450 gramų kvietiniai miltai
230 gramų vanduo
1 arbatinis šaukštelis sausų mielių
1 valgomasis šaukštas cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
50 mililitrų augalinio aliejaus
Įdarui:
500 gramų mėsa (malta)
1 gūželė žalumynų
200 gramų sūris
Aptepimui:
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
2.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
3.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
4.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinės tešlos pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Tešlai: Įdarui: Aptepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.

  2. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.

  3. Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.

  4. Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų