
Mielinės spurgos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai (Ilzenbergo ūkio) | |
300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
7 gramai | mielės | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių gėrimas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Varškės spurgos
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Bananų desertas
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Daniški pyragaičiai
-
Baltijos pyragėliai
-
Obuolių vyniotinis
Mielinės spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, Ilzenbergo ūkio,
300 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės,
7 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...