Mielinės spurgos
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų miltai (Ilzenbergo ūkio)
300 mililitrų pienas (Ilzenbergo ūkio)
3 valgomieji šaukštai cukraus pudra
7 gramai mielės
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinės spurgos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.

  2. Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.

  3. Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų