
Mielinė širdelė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų | pienas | |
6 valgomieji šaukštai | miltai | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus | |
20 gramų | sviestas | |
5 gramai | sausų mielių | |
Patiekiant: | ||
4 valgomieji šaukštai | aviečių uogienės | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinius išplaku su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į kiaušinių masę pilu pieną, dedu grietinę, sijoju miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, pridedu minkšto sviesto. Tešlą gerai išmaišau, tešla gana tiršta, jei reikia pridedu miltų, palieku šiltai, kad pakiltų apie 1 valandą.
2.
Kepu su trupučiu aliejaus, ant nedidelės ugnies. Skanauju su uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės tešlos blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Purūs blynai
-
Blynai be aliejaus
-
Blynai su bananais
-
Pusryčiai su meile
-
Česnakiniai blyneliai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Lietiniai su lašiša
-
Plikyti blynai
-
Mielinė širdelė
-
Blyneliai
-
Purūs blynai
-
Čekiški langošai
-
Mieliniai blyneliai
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Blynai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Mieliniai blynai
Mielinė širdelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
200 mililitrų -
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
20 gramų -
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
aviečių uogienė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplaku su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į kiaušinių masę pilu pieną, dedu grietinę, sijoju miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, pridedu minkšto sviesto. Tešlą gerai išmaišau, tešla gana tiršta, jei reikia pridedu miltų, palieku šiltai, kad pakiltų apie 1 valandą.
Kepu su trupučiu aliejaus, ant nedidelės ugnies. Skanauju su uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...