Midijų troškinys su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | midijos (lukštentos) |
200 gramų | salierai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (neriebi apie 10 proc.) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 skiltelės | česnakas |
1 sauja | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuluptą svogūną supjaustome kubeliais. Morkas nuskutame ir sutarkuojame, nuluptą česnaką sukapojame kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas smulkintas daržoves dedame į puodą, ir troškiname apie 5 minutes su sviestu. Daržovėms suminkštėjus, sukratome išlukštentas midijas, supilame grietinėlę ir kaitiname. Troškiniui užvirus įberiame šviežių smulkintų petražolių, ir truputį juodųjų pipirų ir druskos. Verdame dar 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstienė su grybais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Virtas karšis
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Troškinti pievagrybiai
- Bulvių guliašas
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Troškintos bulvės
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Šutintas upėtakis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Troškintas daržovių garnyras
- Troškinta lydeka
- Sojos troškinys su paprika
- Troškinti kalmarai
- Grybų troškinys
Midijų troškinys su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos, lukštentos,
400 gramų -
Salierai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, neriebi apie 10 proc.,
250 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną supjaustome kubeliais. Morkas nuskutame ir sutarkuojame, nuluptą česnaką sukapojame kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas smulkintas daržoves dedame į puodą, ir troškiname apie 5 minutes su sviestu. Daržovėms suminkštėjus, sukratome išlukštentas midijas, supilame grietinėlę ir kaitiname. Troškiniui užvirus įberiame šviežių smulkintų petražolių, ir truputį juodųjų pipirų ir druskos. Verdame dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...