Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Midijų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
9 vienetai | midijos | |
200 gramų | kiaulienos lašiniai | |
Marinatui: | ||
2 stiklinės | vynas (baltas) | |
šiek tiek | melisa (smulkiai kapota) | |
šiek tiek | petražolės | |
šiek tiek | svogūnų laiškai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji ) | |
šiek tiek | sviestas (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Troškinta lydeka
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Kalmarų žiedai tešloje
- Įdaryta lydeka
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Omarai
- Itališki koldūnai
- Saidos filė su ryžiais
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Plekšnės filė su plutele
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Žuvytės tešloje
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvis padaže
- Suktinukai
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
Midijų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
9 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynas, baltas,
2 stiklinės - Melisa, smulkiai kapota
- Petražolės
- Svogūnų laiškai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Sviestas, skystas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...