Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Midijų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
9 vienetai | midijos | |
200 gramų | kiaulienos lašiniai | |
Marinatui: | ||
2 stiklinės | vynas (baltas) | |
šiek tiek | melisa (smulkiai kapota) | |
šiek tiek | petražolės | |
šiek tiek | svogūnų laiškai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji ) | |
šiek tiek | sviestas (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kotletai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Lašiša folijoje
- Lašiša grilyje
- Farširuota lydeka
- Menkės kotletukai
- Ant grotelių kepta žuvis
- Skani zuvytė
- Lietuviški "sushiai"
- Žuvis tešloje
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Keptas upėtakis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kalmarų žiedai tešloje
- Įdaryti kalmarai
- Lašišos vėrinukai
- Troškinta lydeka
Midijų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
9 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynas, baltas,
2 stiklinės - Melisa, smulkiai kapota
- Petražolės
- Svogūnų laiškai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Sviestas, skystas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...