Midijų šašlykai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
9 vienetai midijos
200 gramų kiaulienos lašiniai
Marinatui:
2 stiklinės vynas (baltas)
šiek tiek melisa (smulkiai kapota)
šiek tiek petražolės
šiek tiek svogūnų laiškai
1 skiltelė česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (kvapnieji )
šiek tiek sviestas (skystas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Midijų šašlykai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai: Marinatui:
Gaminimo eiga:

Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų