Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.

Mėtiniai varškėčiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
300 gramų | varškė |
3 valgomieji šaukštai | mėta (smulkinti lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėtukai
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Varškės virtinukai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės apkepas su persikais
-
Spurgečiai
-
Omletas su paprika
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
"Ponios cepelinai"
-
Tinginių pyragas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškės apkepas su bananais
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Skanus varškės apkepas
Mėtiniai varškėčiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, smulkinti lapeliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Miglė
2011-03-11 20:20
Kai skaniai atrodo ; o
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...