450 gramų | cukrus (miltai) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
1 arbatinis šaukštelis | likeris (mėtų) |
žalių maistdažių
cukraus miltų apdalai
Dubenin supilti cukraus miltus, citrinų sultis, baltymą, likerį ir standžiai suplakti. Plakinį padalinti perpus Į vieną pusę įmaišyti keletą lašų žalių maistdažių.
Pjausymo lentą ir abu plakinius sodriai abiberti cukraus miltais. Gerai suminkyti ir iškočioti maždaug 1 cm storio plokštainius. Supjausyti norimo dydžio bei pavidalo gabalėliais arba net sukočioti rutuliukais.
Parą palaikyti vėsiai. Paskui laikyti sandariose dėžutėse, geriau suvynotus į drėgmėi nelaidžius popierėlius. Itin sausoje, vėsioje ir tamsoje vietoje šiuos saldainiukus galima laikyti apie mėnesį!
Gero apetito!
Mėtiniai saldainiukai
-
Cukrus, miltai,
450 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas -
Likeris, mėtų,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papildomai reiks:
žalių maistdažių
cukraus miltų apdalai
Dubenin supilti cukraus miltus, citrinų sultis, baltymą, likerį ir standžiai suplakti. Plakinį padalinti perpus Į vieną pusę įmaišyti keletą lašų žalių maistdažių.
Pjausymo lentą ir abu plakinius sodriai abiberti cukraus miltais. Gerai suminkyti ir iškočioti maždaug 1 cm storio plokštainius. Supjausyti norimo dydžio bei pavidalo gabalėliais arba net sukočioti rutuliukais.
Parą palaikyti vėsiai. Paskui laikyti sandariose dėžutėse, geriau suvynotus į drėgmėi nelaidžius popierėlius. Itin sausoje, vėsioje ir tamsoje vietoje šiuos saldainiukus galima laikyti apie mėnesį!
Gero apetito!
Komentarai (4)
-
ugne
2011-05-11 19:23
kaip suprasti? 450 g miltu ar cukraus? :-( :-p :galvoju:
-
kamile
2009-10-03 18:49
:-* :ok: kaip skanu paragaukit :super2: