Mėsos troškinys laivelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 skardinės | pupelės (konservuotos) |
1 skardinė | pomidorai (savo sultyse) |
50 gramų | sūris (tarkuotas) |
2 vienetai | aitriosios paprikos (džiovintas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 lapai | salotos (iceberg) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
2.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
3.
Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Paprikų laiveliai
- Kiauliena grill
- Ekspress šašlykai
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Aštrus šašlykas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Kotletai
- Šonkauliukai
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Gardusis šašlykas majoneze
- Faršu įdaryti pomidorai
- Stirnos nugarinė
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Sprandinės kepsnys
- Mėsos - bulvių apkepas
- Keptas paršelis
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
Mėsos troškinys laivelyje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
2 skardinės -
Pomidorai, savo sultyse,
1 skardinė -
Sūris, tarkuotas,
50 gramų -
Aitrioji paprika, džiovintas,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Salotos, iceberg,
4 lapai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...