Mėsos kukuliai baltame padaže
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | kiauliena (malta) | |
2 skiltelės | česnakas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (i malti) | |
100 mililitrų | pienas | |
5 gramai | druska | |
Padažui: | ||
80 gramų | sviestas | |
50 gramų | miltai | |
180 mililitrų | pienas | |
600 mililitrų | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.
2.
Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220°C temp. orkaitėje 15 – 20 min.
3.
Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Mėsos apkepas
- Mėsos apkepėlė
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Garfildo lazanija
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Apkepas „La Graikija“
- Kiaulienos apkepas su daržovėmis
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Paukštienos apkepas
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Vištienos pyragas
- Bulvių ir faršo apkepas
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Faršo užkepėlė su daržovėmis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Pievagrybių apkepas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Mėsos kukuliai baltame padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, malta,
800 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, i malti,
1 stiklinė -
Pienas,
100 mililitrų -
Druska,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
80 gramų -
Miltai,
50 gramų -
Pienas,
180 mililitrų -
Sultinys,
600 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.
Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220°C temp. orkaitėje 15 – 20 min.
Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).
Reklama:
Komentarai (6)
-
lina
2017-12-11 17:41
50gr,butu 2 valgomi saukstai miltu
-
Airis
2017-03-01 16:03
50g miltų tai kiek čia šaukštų būtų?
-
Marija
2017-01-13 17:37
Skaniai atrodo ☺
-
[email protected]
2015-11-21 15:04
Baltame padaže
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...