Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų kiaulienos faršas
200 gramų jautienos faršas
150 mililitrų vanduo
2 vienetai kiaušiniai (baltymai)
1 vienetas svogūnai (smulkintas)
300 gramų kvietiniai miltai
30 gramų krakmolas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai morkos
1 vienetas sultinys (kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Danijos virtuvė

Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus

Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Danijos virtuvė

Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus

Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų