Mėsos kepsnys su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiauliena |
300 gramų | grybai (švieži) |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (kepsnių) |
3 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Įdarytas netikras zuikis
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Čipolino galvelės
- Mėsos paplotėlis
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kelmas
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Keptas jautienos kumpis
- Ėrienos šašlykas
- Kiškio kepsnys
- Čenachai
- Virtos veršelio kojos
- Aštroki šašlykai
Mėsos kepsnys su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
600 gramų -
Grybai, švieži,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, kepsnių,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...