
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
300 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | margarinas |
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
Įdarui svogūną susmulkinti ir apkepti aliejuje. Apkeptus svogūnus sudėti į maltą mėsą, paskaninti druska, pipirais, suberti džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį ir sumaišyti. Sūrį supjaustyti kvadratėliais. Atšaldytą tešlą plonai iškočioti ir padaryti apskritimų (jų turi būti lyginis skaičius). Ant vieno apskritimo uždėti maždaug šaukštą įdaro ir sūrio, o ant viršaus uždėti kitą apskritimą ir paspausti kraštus, kad kraštai gerai sukibtų, patepti vandeniu ar išplaktu kiaušiniu. Pyragėlius sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepti 220° C orkaitėje apie 15min., kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Kriaušių desertai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Varškės spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Tiramisu
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šventiniai žaliukai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Mikro keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
Mėsos ir sūrio pyragėliai

- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Margarinas,
100 gramų -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Margariną sutarkuoti stambesne trintuve. Įmušti kiaušinį, įberti druską, įpilti vandens, suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešlą suvynioti į foliją ir palikti šaldytuve apie 1 val.
Įdarui svogūną susmulkinti ir apkepti aliejuje. Apkeptus svogūnus sudėti į maltą mėsą, paskaninti druska, pipirais, suberti džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį ir sumaišyti. Sūrį supjaustyti kvadratėliais. Atšaldytą tešlą plonai iškočioti ir padaryti apskritimų (jų turi būti lyginis skaičius). Ant vieno apskritimo uždėti maždaug šaukštą įdaro ir sūrio, o ant viršaus uždėti kitą apskritimą ir paspausti kraštus, kad kraštai gerai sukibtų, patepti vandeniu ar išplaktu kiaušiniu. Pyragėlius sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepti 220° C orkaitėje apie 15min., kol pagels.
Komentarai (5)
-
dana
2016-01-15 13:22
cia mielines teslos bandeles
-
renata
2015-04-09 11:36
Man taip pat iskilo klausimas, kaip jos taip issipute , nuotraukoje visiskai kitos bandeles.
-
Vanda
2014-11-08 14:19
Kaip gali kas gautis ar iškilti kepant,jei nededa nei mielių,nei kepimo miltelių.Čia labai keista.Nuotraukoje mielinės bandelės.