
Mėsos ir daržovių troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 | mėsa (malta) |
1 vienetas | paprika ((raudona, didesnė)) |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras ( (balta dalis)) |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (kaip kotletams). Pakepiname, apkepusį susmulkiname kuo mažesniais gabalėliais. Sudedame į puodą.
2.
Visas daržoves susmulkiname (morkas sutarkuojame, papriką ir bulves pjaustome griežinėliais, porą plonais žiedais). Viską pakepiname kol šiek tiek suminkštėja. Sudedame į puodą su faršu, užpilame vandeniu ir troškiname.
3.
Baigiant troškinti į stiklinę sutrupiname sultinio kubelį, dedam šaukštelį miltų ir pilant verdančio vandens (puse stiklinės) maišome. Kai nelieka miltų kamuoliukų pilame į troškinį ir troškiname dar 5 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Kiauliena bulgariškai
-
Kiauliena su imbieru
-
Vištienos paelija
-
Troškinys
-
Troškinys - ruduo
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Vištiena kinietiškai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kinietiška kiauliena
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Šernienos troškinys
-
Krienuose troškinta karka
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Vištienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Šveicariška veršiena
-
Troškinti rauginti kopūstai
Mėsos ir daržovių troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 -
Paprika, (raudona, didesnė),
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Poras, (balta dalis),
1 vienetas -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (kaip kotletams). Pakepiname, apkepusį susmulkiname kuo mažesniais gabalėliais. Sudedame į puodą.
Visas daržoves susmulkiname (morkas sutarkuojame, papriką ir bulves pjaustome griežinėliais, porą plonais žiedais). Viską pakepiname kol šiek tiek suminkštėja. Sudedame į puodą su faršu, užpilame vandeniu ir troškiname.
Baigiant troškinti į stiklinę sutrupiname sultinio kubelį, dedam šaukštelį miltų ir pilant verdančio vandens (puse stiklinės) maišome. Kai nelieka miltų kamuoliukų pilame į troškinį ir troškiname dar 5 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...