Vištieną išvirti ir atvėsinti.Supjaustyti norimo dydzio gabaliukais[aš naudojau vištų kumpelius].Papriką supjaustyti kubeliais.
Norimą indą išklojame maistine plėvele,ant dugno išdėliojame paprikos kubelius,dedame kukurūzų ir petražolių.Daržoves užklojame pjaustyta vištiena.
Želatiną išbrinkiname sultiny,kai išbrinks,sultinį pakaitinti iki užvirimo,gerai išmaišyti,kad neliktų želatinos grūdelių,ir užpilti ant mėsos.Dėti šaltai kol sustings.Maistinę plėvelę ikloju todėl.kad taip užpiltines lengva išimti iš bet kokio indo.
Mėsos ir daržovių drebučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
20 | želatina |
2 | kukurūzai (konservuoti) |
200 | vištiena (virta) |
250 | sultinys |
1 | paprika |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos - bulvių apkepas
- Jautienos vyniotiniai
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Kiniškos šventės namuose
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Kotletai su kiaušiniais
- Kiškis keptas su obuoliais
- Virta šerniena
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Koldūnai su mėsa
- Kepta triušiena
- Šašlykas kitaip
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Jautienos kukuliai
- Mėsos paplotėlis
Mėsos ir daržovių drebučiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želatina,
20 -
Kukurūzai, konservuoti,
2 -
Vištiena, virta,
200 -
Sultinys,
250 -
Paprika,
1 - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išvirti ir atvėsinti.Supjaustyti norimo dydzio gabaliukais[aš naudojau vištų kumpelius].Papriką supjaustyti kubeliais.
Norimą indą išklojame maistine plėvele,ant dugno išdėliojame paprikos kubelius,dedame kukurūzų ir petražolių.Daržoves užklojame pjaustyta vištiena.
Želatiną išbrinkiname sultiny,kai išbrinks,sultinį pakaitinti iki užvirimo,gerai išmaišyti,kad neliktų želatinos grūdelių,ir užpilti ant mėsos.Dėti šaltai kol sustings.Maistinę plėvelę ikloju todėl.kad taip užpiltines lengva išimti iš bet kokio indo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...