
Mėsos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | baklažanai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
150 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena
-
Šašlykai iškylai
-
Sauliaus kibinai
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Sibiro koldūnai
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Basturma
-
Naminiai hamburgeriai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Veršienos šašlykas
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Pietūs moliniame inde
-
Mėsos kukuliukai
-
Įdaryta veršiena
-
Šašlykai citrinų marinate
Mėsos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
150 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...