Mėsos apkepėlė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto baklažanai
0.5 vieneto svogūnai
1 skiltelė česnakas
1 vienetas morkos
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
150 gramų mėsa (malta)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos apkepėlė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų