Mėsos apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių (vidutinės)
700 gramų kiaulienos faršas
šiek tiek prieskoniai
1 vienetas cukinija
6 vienetai pievagrybiai
1 vienetas paprika
šiek tiek majonezas
150 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves nuskusti ir supjaustyti girežinėliais.Į kiaulienos faršą įdėti truputis druskos,pipirų ir pusę pokelio pesto su pomidorais ir bazilikais. Į kepimo formą dedame sluoksnį bulvių,jas apibarstome pesto prieskoniais,tada dedame sluoksnį faršo ,ant viršaus griežinėliais supjaustome pusę cukinijos,pusę paprikos,pusę supjaustytų griežinėliais grybų,viską apibarstome pesto ir vėl sluoksniuojame viską iš eilės -bulves,faršą,cukinijas,grybukus ,papriką ir vėl barstome pesto su pomidorais ir baziliku ,tada užtepame majonezo sluoksnį ir įpilame ruputėlį vandens ir pašauname 180 karščio orkaitėn, kepame apie valandą,tada apibarstome viską sutarkuotu siūriu,pakepame kol išsilydys. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos apkepas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves nuskusti ir supjaustyti girežinėliais.Į kiaulienos faršą įdėti truputis druskos,pipirų ir pusę pokelio pesto su pomidorais ir bazilikais. Į kepimo formą dedame sluoksnį bulvių,jas apibarstome pesto prieskoniais,tada dedame sluoksnį faršo ,ant viršaus griežinėliais supjaustome pusę cukinijos,pusę paprikos,pusę supjaustytų griežinėliais grybų,viską apibarstome pesto ir vėl sluoksniuojame viską iš eilės -bulves,faršą,cukinijas,grybukus ,papriką ir vėl barstome pesto su pomidorais ir baziliku ,tada užtepame majonezo sluoksnį ir įpilame ruputėlį vandens ir pašauname 180 karščio orkaitėn, kepame apie valandą,tada apibarstome viską sutarkuotu siūriu,pakepame kol išsilydys. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (5)


  • xxx 2015-11-08 14:45

    oooooooo


  • zigmas 2015-05-09 15:54

    Sitas pesto nesamone (su::s).


  • (anonimas) 2010-11-12 15:12

    :bloga: ;-) :-( :-) :bloga: %-)


Daugiau receptų