Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | kiauliena |
200 gramų | majonezas |
2 vienetai | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
200 gramų | sūris |
6 žiupsneliai | druska |
6 žiupsneliai | pipirai |
500 gramų | grybai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
2.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
3.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
4.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
5.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Veršienos maltiniai
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Jautiena gurmanams
- Avienos kebabas
- Jautiena kopūstų padaže
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Pyragas su mėsa
- Guliašiukas
- Kiaulienos šašlykas
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Guliašas su kiauliena
- Kiauliena su imbieru
- Aluje troškinta jautiena
- Veršienos muštiniai
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Majonezas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sūris,
200 gramų -
Druska,
6 žiupsneliai -
Pipirai,
6 žiupsneliai -
Grybai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...