Menkės kotletukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | menkės (file) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai (milteliai) |
šiek tiek | kmynai |
4 riekės | duona |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 sauja | kalendra (smulkinta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
2.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
3.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Lašiša grilyje
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Žuvis tešloje
- Keptos plekšnės
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Lašišos suktiniai
- Žuvies kepsneliai
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta orkaitėje lydeka
- Farširuota lydeka
- Pyragas su lašišos įdaru
- Lašiša su vaisiais
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Žuvies maltiniai
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Žuvis krakmolo apvalkale
Menkės kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Cinamonas
- Gvazdikėliai, milteliai
- Kmynai
-
Duona,
4 riekės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Kalendra, smulkinta,
1 sauja -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...