Menkė su apelsinais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai apelsinų (griežinėliai)
5 gabalai menkės (filė)
1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, nutarkuota)
2 valgomieji šaukštai sultys (apelsinų)
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek muskatas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę( arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Menkė su apelsinais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę( arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų