Paruošiame tešlą leistinukams. Į išplaktą kiaušinį suberiame cukrų ir druską, po truputį įmaišome miltus.
Leistinukus išverdame pasaldintame vandenyje.
Mėlynes suberiame į verdantį pasaldintą vandenį.
Paverdame 10 min. Atšaldome.
Prieš patiekdami įdedame leistinukus.
Jei norime, kad sriuba būtų tirštesnė, galime pridėti 2-3 šaukštus išleisto krakmolo.
Mėlynių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | vanduo |
0.5 litro | mėlynės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
1 | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duonos giros kisielius
- Žemuogių kisielius
- Uogų sirupo kisielius
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Obuolių kisielius
- Medaus kisielius
- Kisielius su džiovintais vaisiais
- Estiškas kakavos kisielius
- Sauso pieno kisielius
- Raudonųjų serbentų kisielius
- Vyšnių kisielius
- Bananų kisieliukas
- Citrinų kisielius
- Moliūgo kisielius
- Bulgariškas kavos kisielius
- Morkų kisielius
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Abrikosų kisielius
- Šalta pomidorų sriuba
- Aguonpienis
Mėlynių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Mėlynės,
0.5 litro - Cukrus
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame tešlą leistinukams. Į išplaktą kiaušinį suberiame cukrų ir druską, po truputį įmaišome miltus.
Leistinukus išverdame pasaldintame vandenyje.
Mėlynes suberiame į verdantį pasaldintą vandenį.
Paverdame 10 min. Atšaldome.
Prieš patiekdami įdedame leistinukus.
Jei norime, kad sriuba būtų tirštesnė, galime pridėti 2-3 šaukštus išleisto krakmolo.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vaiva
2010-09-07 13:52
viskas sveika, kai valgoma su saiku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...