Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 galva | kopūstai ( raudongūžiai) |
4 galvos | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 žiupsneliai | pipirai ( juodieji) |
2 lapai | tešla (sluoksniuota) |
6 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
2.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
3.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio desertas
- Kriaušių pyragas
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Kaimiškas pyragas
- Aguonų keksas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pavasariškai žalias pyragas
- Trupiniuotis
- Mielinės bandelės
- Obuolių pyragas su riešutais
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Niujorko pyragas
- Tortas "kriaušė"
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pyragas "Trupinukas"
- Citrininis varškės pyragas
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kopūstai, raudongūžiai,
1 galva -
Svogūnai,
4 galvos -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 žiupsneliai -
Tešla, sluoksniuota,
2 lapai -
Druska,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Regina Zlabyte
2022-10-07 17:03
Druskos ne per daug, Nusunkiant perteklius pasišalina su kopūstų sultimis.
-
realbabajus
2015-02-09 17:58
"Druska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...