Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas melionai
100 gramų avinžirnių
1 valgomasis šaukštas sviestas ((kokosų))
1 valgomasis šaukštas medus (skystas)
1 arbatinis šaukštelis ciberžolė
2 arbatiniai šaukšteliai maltas kuminas
1 vienetas rozmarinas (šakelės)
4 vienetai kinkanai
1 vienetas cinamonas ( lazdelė)
1 skiltelė kokosas
1 lapas salierai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avinžirnius užmerkti nakčiai. Į išvirtus ir sutrintus avinžirnius įdedame šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 š. skysto medaus,, dedame ciberžolę, kuminą ir susmulkintus kankanus. Masę išmaišome ir dedame į nepilnai išskobtą meliono laivelį. Puošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę įdedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapeliu :)

Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matė arbata.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Avinžirnius užmerkti nakčiai. Į išvirtus ir sutrintus avinžirnius įdedame šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 š. skysto medaus,, dedame ciberžolę, kuminą ir susmulkintus kankanus. Masę išmaišome ir dedame į nepilnai išskobtą meliono laivelį. Puošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę įdedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapeliu :)

Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matė arbata.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų