
Meilės sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
150 gramų | medus |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išsukti cukrų, sviestą ir ištirpintą medų, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą bei gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.
2.
Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
5.
Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
Puoškite maistiniais dažais ir pabarstukais.
Puoškite maistiniais dažais ir pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūginiai meduoliai
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Rudeniniai grybukai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Trapūs sausainiai
-
Baltijos pyragėliai
-
Amerikietiški sausainiai
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Žiemos skanumynas
-
Sausainiai
-
Paplotėliai su bananais
-
Sausainiai su uogiene
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Sausainiai
-
Saldžios juostelės
-
Žaliosios eglutės
-
Bananiniai sausainiai
-
Naminiai riestainiukai
-
Kalėdinės dėžutės
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
Meilės sausainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Medus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsukti cukrų, sviestą ir ištirpintą medų, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą bei gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.
Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
Puoškite maistiniais dažais ir pabarstukais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...