Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Medžiotojų kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena | |
60 gramų | taukai (kiaulių) | |
30 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
20 gramų | džiūvėsėliai | |
Įdarui: | ||
150 gramų | kiauliena (malta) | |
4 vienetai | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pietų kotletukai
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Kepta menkė
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kepenėlės su vaisiais
- Čanachai su čiobreliais
- Mėsos kepsnys su grybais
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Mėsos apkepėlė
- Kibinai
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kiniškos šventės namuose
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Šašlykai vyno marinate
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Kepta šoninė
- Keptas kiaulienos kumpis
Medžiotojų kepsniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena, malta,
150 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...