Meduolis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukrus (nepilna)
0.5 stiklinės razinos
0.5 stiklinės riešutai (įvairūs, pagal skonį)
2 valgomieji šaukštai uogienė (slyvų, braškių ar vyšnių)
1 arbatinis šaukštelis citrinos (žievelė, sutarkuota arba sumalta)
2 valgomieji šaukštai kakava
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 stiklinė vanduo (šiltas)
2 stiklinės kvietiniai miltai (kaupinos)
1 arbatinis šaukštelis soda
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Razinas pamerkite vandenyje ir palikite per naktį.
Riešutus sukapokite.
Razinas sumaišykite su riešutais.
Į dubenėlį suberkite miltus, cukrų, kakavą, vandenį ir aliejų. Išmaišykite. Į tešlą įmaišykite sodą, nugesintą su actu ar citrinos sultimis.
Suberkite citrinos žievelę, razinas, riešutus, sudėkite uogienę ir dar kartą išmaišykite.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Ar pyragas tikrai iškepė, patikrinkite su mediniu pagaliuku.
Viršų meduolio galite padekoruoti cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Meduolis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Razinas pamerkite vandenyje ir palikite per naktį.
Riešutus sukapokite.
Razinas sumaišykite su riešutais.
Į dubenėlį suberkite miltus, cukrų, kakavą, vandenį ir aliejų. Išmaišykite. Į tešlą įmaišykite sodą, nugesintą su actu ar citrinos sultimis.
Suberkite citrinos žievelę, razinas, riešutus, sudėkite uogienę ir dar kartą išmaišykite.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Ar pyragas tikrai iškepė, patikrinkite su mediniu pagaliuku.
Viršų meduolio galite padekoruoti cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų