Meduoliniai grybukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušiniai
70 gramų cukrus
150 gramų sviestas
225 gramai kvietiniai miltai
šiek tiek aguonų
100 gramų juodojo šokolado
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
4 valgomieji šaukštai citrinos (pudra)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, dėti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. 30 minučių laikome šaldytuve. Tuomet kočiojame tešlą, išspaudžiame formelėmis grybukus ir kepame 12 minučių 200 0C orkaitėje. Dar šiltus sausainiukus aptepame lydytu šokoladu, bei baltu glajumi(citrinų sultimis ir pudra). Ant balto glajaus užbarstome aguonas. Skanaus:)

Populiariausi receptai šią savaitę

Meduoliniai grybukai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, dėti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. 30 minučių laikome šaldytuve. Tuomet kočiojame tešlą, išspaudžiame formelėmis grybukus ir kepame 12 minučių 200 0C orkaitėje. Dar šiltus sausainiukus aptepame lydytu šokoladu, bei baltu glajumi(citrinų sultimis ir pudra). Ant balto glajaus užbarstome aguonas. Skanaus:)

Reklama:

Komentarai (4)


  • Irena 2024-10-31 21:44

    Tai ne meduoliniai, o paprasti grybuko formos sausainiai. Rekomenduoju susipažinti su meduolinės tešlos gamybos technologija.


Daugiau receptų