Medaus - varškės pyragas su kepure
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai: | ||
150 gramų | sviestas | |
5 valgomieji šaukštai | medus | |
0.5 stiklinės | „dansukker“ cukraus milteliai | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
šiek tiek | miltai | |
50 gramų | migdolai (pasmulkinti) | |
Įdarui: | ||
500 gramų | varškė | |
1 stiklinė | „dansukker“ cukraus milteliai | |
2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
1.5 valgomojo šaukšto | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
šiek tiek | džemas (ar uogienė (mėgstama)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą ištirpinam, kartu ištirpinam ir medų. Truputuką praaušinam. Tešlą sumaišom, kad būtų tirštoka, dedam į formą ir išlyginam. Aptepam džemu ar uogiene.
2.
Varškės įdarą pasukam, kad ištirptų cukrus, gerai išmaišom. Dedam ant tešlos ir kepam 180°C temp. 40 minučių
3.
Tuo tarpu išplakam likusius 4 baltymus su 4 šaukštais ( 1 baltymui 1 šaukštas) cukraus.
4.
. Pyragui iškepus, krečiam ant viršaus, padarom "pusneles" , sumažiname kaitrą iki 150°C temp. ir dar pakepame apie 8 -12 min.
Medaus - varškės pyragas su kepure
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
150 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Miltai
-
Migdolai, pasmulkinti,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
500 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Džemas, ar uogienė (mėgstama)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinam, kartu ištirpinam ir medų. Truputuką praaušinam. Tešlą sumaišom, kad būtų tirštoka, dedam į formą ir išlyginam. Aptepam džemu ar uogiene.
Varškės įdarą pasukam, kad ištirptų cukrus, gerai išmaišom. Dedam ant tešlos ir kepam 180°C temp. 40 minučių
Tuo tarpu išplakam likusius 4 baltymus su 4 šaukštais ( 1 baltymui 1 šaukštas) cukraus.
. Pyragui iškepus, krečiam ant viršaus, padarom "pusneles" , sumažiname kaitrą iki 150°C temp. ir dar pakepame apie 8 -12 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Janina
2015-05-03 17:37
As labai patenkinta jusu receptais nes galiu nustebinti savo seima ir draigus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...