Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų riešutai
1 arbatinis šaukštelis vanilė (ekstraktas)
šiek tiek druska
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
50 gramų razinos
1 valgomasis šaukštas romas (ar brendis)
1 vienetas kiaušiniai (dideli)
220 gramų jogurtas (natūralus)
50 gramų grietinė
200 gramų kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas kakava
80 gramų sviestas
120 gramų cukrus
100 gramų medus (skystas)
50 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sviestą išsukite su cukrumi.
Po to supilkite medų, įmuškite kiaušinį, supilkite jogurtą, grietinę ir gerai išplakite.
Į tešlą įmaišykite miltus, kakavą, vanilės ekstraktą, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius, razinas, romą, sukapotus riešutus (graikinius ar kitokius) ir šokolado gabaliukus.
Kepimo skardą gausiai ištepkite sviestu.
Tešlą sukrėskite į paruoštą kepimo skardą.
Nustatykite 180° C temperatūros orkaitę ir kepkite 40-45 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą išsukite su cukrumi.
Po to supilkite medų, įmuškite kiaušinį, supilkite jogurtą, grietinę ir gerai išplakite.
Į tešlą įmaišykite miltus, kakavą, vanilės ekstraktą, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius, razinas, romą, sukapotus riešutus (graikinius ar kitokius) ir šokolado gabaliukus.
Kepimo skardą gausiai ištepkite sviestu.
Tešlą sukrėskite į paruoštą kepimo skardą.
Nustatykite 180° C temperatūros orkaitę ir kepkite 40-45 minutes.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų