Medaus kisielius
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
80 gramų medus
900 gramų vanduo
5 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas citrinos žievelė
4 valgomieji šaukštai krakmolas
0.5 stiklinės citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į karštą vandenį įdėti citrinos žievę ir palikti 20- 25 minutes.
2.
Paskui žievę išimti, supilti cukrų, užvirinti, maišant supilti išleistą krakmolą.
3.
Vėl pakaitinti, iki užvirs, nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, dėti medų.
4.
Gerai išmaišyti, supilti į indus ir atšaldyti.

Patiekiant į stiklinę įdėti po cinamono lazdelę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Medaus kisielius

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į karštą vandenį įdėti citrinos žievę ir palikti 20- 25 minutes.

  2. Paskui žievę išimti, supilti cukrų, užvirinti, maišant supilti išleistą krakmolą.

  3. Vėl pakaitinti, iki užvirs, nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, dėti medų.

  4. Gerai išmaišyti, supilti į indus ir atšaldyti.

    Patiekiant į stiklinę įdėti po cinamono lazdelę.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų