Visus ingredientus sumaišome. Galima minkyti rankomis, tiek sumaišyti plaktuvu. Tešla turi gautis vientisa ir nelipni. Leisti pakilti 4 valandas ar ilgiau. Tešlą perminkome, suformuojame, apibarstome miltais ir dar paliekame 4 valandoms ar per naktį.
Duonos viršų ipjauname šiek tiek. Kepame 210 C laipsnių apie 40 minučių.
Medaus duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | pienas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | mielės |
600 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | ruginiai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių |
2 arbatiniai šaukšteliai | medus |
15 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška duona
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Saldi bananų duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Prancūziška duona Brioche
- Bulka "Pynutė"
- Obuolių duona
- Ruginė duona
- naminė duonelė
- Totorių duona
- Bulvių duona
- Aguoninis pyragas
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Duona su svogūnais
- Grūdėtoji duona
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Duona su žalumynais
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Grikių duona
- Česnakinė duona su petražolėmis
Medaus duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
300 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
600 gramų -
Ruginiai miltai,
50 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Medus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sumaišome. Galima minkyti rankomis, tiek sumaišyti plaktuvu. Tešla turi gautis vientisa ir nelipni. Leisti pakilti 4 valandas ar ilgiau. Tešlą perminkome, suformuojame, apibarstome miltais ir dar paliekame 4 valandoms ar per naktį.
Duonos viršų ipjauname šiek tiek. Kepame 210 C laipsnių apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...