Marmurinis keksas
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė pienas
1 stiklinė aliejaus
2 valgomieji šaukštai kakava
2 stiklinės miltai
1.5 stiklinės cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C temp.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marmurinis keksas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C temp.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (5)


  • Julija 2015-07-18 17:05

    Kaip kas noritr ir kas ka turite. Galite ir i formeles galite ir i skarda su aukstesniais krastais


  • Gitana 2015-07-17 06:02

    Kaip iskarda,čia piragas.. Reikia formelių?


Daugiau receptų