Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Krabų lazdelių ruletai
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Vaisių vėrinukai
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Sūrio kamuoliukai
- Žuvies tortas
- Įdaryti burokėliai
- Padažas su avokadais
- Daržovių miksas "Vasara"
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Lašišos ir agurko užkandis
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Skrebučiai su sūriu
- Pica su vištiena
- Baltoji trobelė
- Karališkos krevetės
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Krevetės šoninės patale
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...